3748 Ferie for alle 2018

Tag med ClubSyd på feriemessen "FERIE FOR ALLE" i Herning

Skandinaviens største feriemesse er klar til at opfylde tusindvis af feriedrømme for besøgende i MCH Messecenter Herning fra 23. til 25. februar 2018. Messen byder på over 1.000 udstillere - heriblandt alle de største charterbureauer.

 

ClubSyd-tilbud gælder 23. ELLER  25. februar 2018

Som Club Syd-medlem kan du ved forevisning af dit ClubSyd-medlemskort i billetsalget få 50% rabat på entréprisen til maks. 2 voksne fredag den 23. februar ELLER søndag den 25. februar 2018.
OBS: Rabatten gælder derfor IKKE lørdag d. 24. februar 2018

 

Messeoplevelser

På messen vil du kunne nyde godt af adskillige rejseforedrag, møde eksperter, der giver gode råd om udeliv, afprøve dine færdigheder på miniature golfbanen, få smagsprøver på diverse danske specialiteter og meget, meget mere!

Ferie for Alle fylder samtlige 13 messehaller i MCH Messecenter Herning - det vil sige 60.000 kvadratmeter - og er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.

 

De største charterbureauer samlet på ét sted

I de to store haller, som rummer "Udland", vil der være fyldt med rejsebureauer og turistkontorer. Du finder også alle de største charterbureauer samlet på et sted.

 

Årets partnerland 2018: Spanien

Spanien er landet, vi kender for sol, strand og middelhavsgastronomi. Nu er det tid til at opdage de mange byer og små regioner, som stadig har uspolerede landskaber, strande og seværdigheder. Du kan også stifte bekendtskab med bæredygtig turismeudvikling i Spanien. 

Da Spanien er Partnerland på Ferie for Alle, kan du på standen i Herning møde repræsentanter fra de fleste regioner i landet. De er alle specialister inden for deres område og meget optaget af, at turisten føler sig i gode hænder og får den helt rigtige oplevelse.

På gensyn på standen og senere måske på stranden i Spanien.

 

Få 50% rabat som ClubSyd-medlem

For at spare 50% på entréprisen for max. 2 voksne skal du fremvise dit ClubSyd medlemskort ved billetkøb i MCH Herning Messecenter.
OBS tilbud gælder KUN fredag 23. februar ELLER søndag 25. februar.
Rabatten gælder derfor IKKE lørdag d. 24. februar 2018.

 

Fakta
Ferie for Alle 2018 foregår i MCH Messecenter Herning fra 23. til 25. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på over 1.000 udstillere og over 400 stande. Messen finder sted en gang om året og besøges af over 60.000 ferieglade danskere. 
 

Arrangør
 MCH Herning Messecenter. Læs mere om messen her.

Arrangeret af

Medlemspris 50 kr.
Normalpris 100 kr.

Bestil/køb hos arrangør