Anders Blichfeldt soloshow i Kolding

Soloshowet "Docteur Bob" 

 

Anders Blichfeldt har en stor stemme og en stor personlighed.  Mange kender ham som sanger og guitarist i Big Fat Snake gennem 25 år.

Anders Blichfeldt er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma . Det er “en mand og en guitar”, når det er bedst! 

Med  showet 'Docteur Bob' tager Anders Blichfeldt hul på en helt ny side af sin historie med en håndfuld nye sange om nogle af de skæve, sjove, og mærkelige oplevelser, han har haft som sanger og guitarist gennem Big Fat Snake.

Men bandet er kun halvdelen af historien. Anders Blichfeldt har også skrevet nyt om det sjove, svære og nogen gange helt utrolige ved at være familiemenneske med fire børn og et langt ægteskab i bagagen.

Vi får selvfølgelig også de mange sange, vi kender og elsker fra bagkataloget spillet helt simpelt af "en mand og en guitar".

 

Tid og sted

8. juni 2018 kl. 19.00 - 23.00

Volkerts Fabrikker, Dalbygade 40 D, 6000 Kolding

 

ClubSyd-tilbud

Normalpris 250 kr.
ClubSyd-medlemspris 150 kr.
SPAR 100 kr.

 

KØB BILLET

Du skal købe billet via dette link  - vælg ClubSyd-prisen.

Gyldigt medlemskort SKAL medbringes til koncerten og fremvises på forlangende sammen med anden legitimation.  Bemærk, at medldemskortet gælder for husstanden = maks 2 voksne og 4 børn op til 18 år.

 

 

Arrangeret af

Volkerts Fabrikker, Dalbygade 40 D, 6000 Kolding

Medlemspris 150 kr.
Normalpris 250 kr.

Bestil/køb hos arrangør