Annie Get Your Gun

Mærk musicalmagien med Varde Sommerspil fra 27. juni 2019

 

Oplev den kendte broadwaymusical "Annie Get Your Gun", når Varde Sommerspil har premiere på en ny opsætning  27. juni 2019. Du vil opleve klassiske musicalsange som "There's No Business Like Show Business", "You Can't Get a Man With a Gun" og "Anything You Can Do".

 

Handlingen

Annie Oakly er en bondepige med dårlige manerer og skarpskytte. Hun bruger evnerne med skydevåbenet til at give sine forældreløse søskende mad på bordet. Frank Butler er en chamør og skytte i det berømte "Wild West Show". De to finder sammen om deres fælles interesse: skydningen.

Musicalen blev opsat første gang i 1946 på Broadway, og den blev en stor succes. Siden hen er den blevet opført i blandt andet London og Melbourne. Den er filmatiseret i 1950 med Betty Hutton i hovedrollen. 

 

Tid og Sted

Premiere 27. juni, derefter til og med 12. juli, hver aften kl. 20, og 13. juli kl. 15.00 i Arnbjerg Anlægget i Varde Midtby.

 

Priser

SPAR 50,- kr. på voksen- og pensionistbillet.
Normalpris: Voksen 270 kr.  -  pensionist 240 kr. -  barn (3-13 år) 170 kr.
ClubSyd-pris: Voksen 220 kr. - pensionist 190 kr.
Bemærk:
Der er ikke ClubSyd-rabat på børnebilletter.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
Maks. 2 billetter med rabat pr. medlemskort.

Køb din billet HER 

1. Vælg plads

2. Gå til indkøbskurven (grøn boks)

3. Indløs kampagnekoden nederst på siden ved at skrive "club19syd "  (uden anførselstegn) for at opnå rabatten. 

4. Færdiggør dit køb.

 

Teaterforeningen 7-kantens står bag Varde Sommerspil nummer 42, og er landskendt for sine fantastiske opsætninger af store musicals i de smukkeste omgivelser på friluftscenen i Arnbjerg i hjertet af Varde. Varde Sommerspil har de senere år bl.a. opført Skønheden og Udyret, My Fair Lady, Shrek the Musical, Zorro og Midt om Natten. Alene kulisser og kostumer er en kæmpe oplevelse i sig selv samspil med skøn musik fra et stort live orkester og kor samt dans på topplan.

 

Vidste du, at over 1 million har set Varde Sommerspil i tidens løb? At der er 350 frivillige, som er med til at skabe Varde sommerspil. At de medvirkende frivillige skuespillere, dansere og sangere øver 5 gange pr. uge, fordelt på weekender og aftener fra marts måned og frem til premieren sidst i juni. Dedikation og entusiasme, vælter udover scenekanten.

Arrangeret af

Medlemspris 220 kr.
Normalpris 270 kr.

Bestil/køb hos arrangør

I øvrigt

Varde Sommerspil

7-kanten
Vesterled 52
6851 Janderup

Tlf. 75 25 82 35

Vigtig information

Maks. 2 billetter med rabat pr. medlemskort.