Bag om tv-serien Sygeplejeskolen 16/11

Kom bag om tv-serien "Sygeplejeskolen" kendt fra TV 2 Charlie.

Filmselskabet bag den i dag så populære serie ledte længe efter en god historie som ramme om en ny dansk hospitalsserie i 1950'erne.

Her kommer Gunilla Svensmark fra Dansk Sygeplejehistorisk Museum i Kolding ind i billedet. Hun er specialkonsulent i sygeplejehistorie og kunne give filmselskabet de korrekte historiske oplysninger, som blev til den populære tv-serie "Sygeplejeskolen".

Gunilla Svensmark har været med på alle optagelser, der omhandler kliniske procedurer o.l., hvor skuespillerne skal lære at udføre tingene, så det ser rigtigt ud. Hun er også med en hel dag inden sæsonstart, hvor hun og chefregissøren gennemgår alle rum og detaljer på den nedlagte afdeling på Sct. Hans Hospital, hvor det hele foregår.

I denne tid er hun med ind over baggrundshistorien og de historiske facts til sæson 3 og 4, som bliver optaget næste sommer.

Museet har også et stort rekvisitdepot, som nærmest tømmes, hver gang man begynder optagelserne af en ny sæson.

Hør Gunilla Svensmark fortælle om det sjove, men også spændende arbejde med at få "Sygeplejeskolen" til at blive en troværdig fortælling fra 1950'erne.

 

Tid og sted

Dato:
Lørdag 16/11 2019, kl. 14.00

Varighed:
1,5 time - heraf varer Gunilla Svensmarks oplæg ca. 45 minutter. Derefter har man tid til at se museet.
Man er velkommen til at blive, indtil museet lukker kl. 16.00.

Mødested:
Ved museets indgang/billetsalg. 
Fjordvej 152, 6000 Kolding.

Parkering: 
Ved museet eller Hotel Koldingfjord.

 

Pris

45 kr. + billetgebyr 4,75 kr.

 

Sådan køber du billet

Begrænset antal pladser. Du kan maks. købe 2 billetter pr. medlemskort.

Klik HER og køb billet. 

 

Bemærk: Billetsalget åbner den 10/10 kl. 00.00 - og du ledes videre til vores billetudbyder, Place2Book. Husk at genindlæse siden, hvis du er gået ind før tid.

Hav dit medlemsnummer parat, da det skal oplyses ved køb. 

Efter købet modtager du to mails: En kvittering og en mail med link til billetter i en pdf-fil til download. Du behøver ikke printe billetter, men kan vise dem på din telefon/tablet.

 

Besøg Hotel Koldingfjord bagefter

Dansk Sygeplejehistorisk Museum ligger lige ved siden af det smukke Hotel Koldingfjord. 

Du kan tilkøbe kaffe og dagens kage på Hotel Koldingfjord til 80.- kr. pr. person umiddelbart efter arrangementet på Dansk Sygeplejehistorisk Museum. Købes sammen med billetten.

 

Fortrydelsesret

I henhold til ”lov om visse forbrugsaftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er billetter købt online ikke omfattet af fortrydelsesretten og refunderes derfor ikke.

 

 

Arrangeret af

Telefon 76 30 31 31

Medlemspris 45 kr.

Bestil/køb hos arrangør