Enjoy Resorts Marina Fiskenæs og Enjoy Resorts Rømø

Bo på skønne Enjoy Resort Marina Fiskenæs eller Enjoy Resort Rømø

 

 

ClubSyd-medlemstilbud

Som ClubSyd-medlem får du 10 % rabat på alle ophold, når du besøger Enjoy Resorts  Marina Fiskenæs eller Enjoy Resorts  Rømø. Rabatten gælder på normalpriser. For at opnå rabatten skal du købe dit ophold
HER

Ved check-in på resortet skal du vise dit ClubSyd-medlemskort på forlangende.

 

Om Enjoy Resort Marina Fiskenæs

Feriecentret er smukt beliggende i Gråsten - omgivet af skov, strand og vand - og tilbyder 156 ferieboliger.

Et ophold på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs giver også adgang til et udfordrende badeland med vandrutsjebane og klatrevæg. Resortet har desuden en rolig og hyggelig wellness afdeling med spa og poolfaciliteter. Til børnene er Børnebumleren et paradis af leg og sjov.

Nærmest lige uden for døren ligger lystbådehavnen med maritime aktiviteter og utallige gæstende både og sejlere, som er med til at skabe stemning under opholdet på Enjoy Resort Marina Fiskenæs.

 

Om Enjoy Resort Rømø

Resortet ligger på den sydlige del af Rømø - tæt på Vadehavets fantastiske natur. Det er Danmarks største wellnessresort med 200 luksusferieboliger. 

Et Enjoy Resorts ophold på Rømø giver adgang til lækre wellness-, spa- og poolfaciliteter. Der er fri entré til badelandet for gæster, som er boende på Enjoy Resorts.

Du kan også prøve kræfter med Rømø Golf Links, som er en 18-hullers bane med mesterskabsmål og kendetegnet ved søer samt en fantastisk udsigt over klitterne og havet.

 

 

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Fiskenæsvej 2, 6300 Gråsten
Tlf. 73 65 00 33

Enjoy Resorts Rømø
Vestergade 31, Havneby, 6792 Rømø
Tlf. 74 75 56 55

Generel information: www.enjoyresorts.dk

Medlemspris 8 prs. i 2 nætter fra 2.544 kr.

Bestil/køb hos arrangør