Ferie for alle 2019

Tag med ClubSyd på feriemessen "FERIE FOR ALLE" i Herning og få 50% rabat på entré fredag eller søndag

 

Skandinaviens største feriemesse er klar til at opfylde tusindvis af feriedrømme for besøgende i MCH Messecenter Herning fra 22. til 24. februar 2019. Messen byder på over 1.000 udstillere - heriblandt alle de største charterbureauer.

 

ClubSyd-tilbud gælder 22. ELLER  24. februar 2019

Som Club Syd-medlem kan du ved forevisning af dit gyldige ClubSyd-medlemskort i billetsalget få 50% rabat på entréprisen til maks. 2 voksne fredag den 22. februar ELLER søndag den 24. februar 2019.
OBS: Rabatten gælder derfor IKKE lørdag d. 23. februar 2019

 

Messeoplevelser

På messen vil du kunne nyde godt af adskillige rejseforedrag, møde eksperter, der giver gode råd om udeliv, afprøve dine færdigheder på miniature golfbanen, få smagsprøver på diverse danske specialiteter og meget, meget mere!

Ferie for Alle fylder samtlige 13 messehaller i MCH Messecenter Herning - det vil sige 60.000 kvadratmeter - og er delt op i fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf.

 

De største charterbureauer samlet på ét sted

I de to store haller, som rummer "Udland", vil der være fyldt med rejsebureauer og turistkontorer. Du finder også alle de største charterbureauer samlet på et sted.

 

Årets partnerland 2019: Caribien

Palmestrande med turkisblåt, postkortvenligt havvand. Varme, salsa, frodige landskaber og kulturelle rigdomme. Caribien er officiel partner på Ferie for Alle 2019 og med flere end 30 rejsebureauer, som tilbyder ferierejser til Caribien – alt fra badeferie, krydstogter og rundrejser til golf. Partnerområdet har særlig fokus på to destinationer: Cuba og Den Dominikanske Republik.

 

Fakta
Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på over 1.000 udstillere og over 400 stande. Messen finder sted en gang om året og besøges af over 60.000 ferieglade danskere. 
 

Arrangør
 MCH Herning Messecenter. Læs mere om messen her.

Arrangeret af

Medlemspris 50 kr.
Normalpris 100 kr.

Bestil/køb hos arrangør