Givskud Zoo oktober 2018

Få en særlig oplevelse i Givskud Zoo - spar 25% på entré

Givskud Zoo er ikke blot en almindelig zoo-oplevelse. Det er både zoo til fods, en safaritur i din bil og et besøg i dinosaurparken. Derudover er der en særudstilling i 2018 "Tilbage til istiden", der kan besøges til fods.

 

"Tilbage til istiden" er en ny udstilling i Givskud Zoo, hvor du kan se, hvad istiden har gjort ved landskabet, gå på opdagelse i fortidens dyreliv og tilmed besøge et dyr, der er overlevet siden istiden, rensdyret.

 

Der er lagt op til oplevelsesrig dag med både dyreoplevelser og familieaktiviteter, som Givskud Zoo har utallige af. Der er også legepladser og spiseområder, så du kan medbringe mad.

 

Givskud Zoo åbnede i 1969 som en løvepark, hvor man kunne opleve fritgående løver. Derfor skilte parken sig ud fra andre zoologiske haver, hvor dyrene kun kunne opleves i bure. Da der var stor interesse for de fritgående dyr, blev parken udvidet med flere dyr og fra mange forskellige verdensdele.

 

I dag er det ikke kun afrikansk safari fra bilen, du kan også opleve en masse dyr fra blandt andet Afrika og Asien. Undervejs på safarituren kan du gøre flere stop og gå rundt til fods. På gåsafarien møder du blandt andet elefanter, gorillaer og lemurer. 

 

ClubSyd-tilbud: Spar 25% på entré

Fra 1. oktober til og med 28. oktober kan du som ClubSyd-medlem spare 25% på endagsbilletten, når du besøger Givskud Zoo.

Voksenbillet (fra 12 år*)
ClubSyd-medlemspris 157,50 kr.

Normalpris ved indgangen 210 kr.

Børnebillet (3-11 år)
ClubSyd-medlemspris 82,50 kr.

Normalpris ved indgangen 110 kr.

*personer i alderen 12-17 år SKAL købe voksenbillet, selv om de tæller som børn i forhold til ClubSyd-medlemskabet. Læs også "Vigtig information".

HUSK at medbringe og vise dit gyldige medlemskort for at opnå rabatten.

Arrangeret af

Medlemspris Voksenbillet (fra 12 år og op) 158 kr.
Normalpris 210 kr.

Bestil/køb hos arrangør

I øvrigt

Adresse

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Løveparkvej 3, Givskud 

DK-7323 Give 

Tel. +45 75 73 02 22  

info@givskudzoo.dk

Vigtig information

De 25% rabat gælder KUN på endagsbilletter og for maks.6 personer i én husstand.

Medlemskortet skal fremvises.

Der betales voksenpris fra 12 år.

Tilbuddet gælder 1. - 28. oktober 2018.