Jazz I Trekanten: Mathias Heise Quadrillion og Slesvigske Musikkorps

SPAR 50 kr. som ClubSyd-medlem

 

Kom til koncert med Slesvigske Musikkorps i fusion med jazzfunkbandet Mathias Heise Quadrillion. Jazztalentet Mathias Heise har komponeret en række numre arrangeret specifikt til Slesvigske Musikkorps og Mathias Heise Quadrillion. Det bliver både rytmisk, storslået og enestående, når det militære musikkorps får tilføjet en funky og festlig rytmegruppe i form af Mathias Heise Quadrillion."

 

Tid og sted

31. august kl. 15.00

Harmonien i Haderslev, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev

 

Medlemstilbud

ClubSyd-medlemstilbud 100 kr. Du sparer 50 kr.

Normalpris 150 kr.

Køb billet HER, og vis billetten samt medlemskort i døren. Der tillægges ordregebyr på 5 kr. pr. ordre.

 

Hele Trekantområdets jazzfestival

Jazz I Trekanten er en af Danmarks tre mest betydningsfulde jazzfestivaler, som præsenterer både nyskabende og traditionel jazz af højeste kunstneriske kvalitet i Trekantområdets syv kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Festivalen løber af stablen samtidig med Trekantområdets festuge fra fredag 23. august og frem til søndag 1. september og tilbyder koncerter for både inkarnerede jazzkendere og det brede publikum.

Se hele festivalprogrammet her.

 

Highlights fra programmet

Festivalen består af over 120 koncerter med kunstnere fra både ind- og udland. I Kolding spiller bl.a. den verdenskendte kontrabassist, Omer Avital med hans anmelderroste drømmekvintet Qantar. Cæcilie Norby og Lars Danielsson gæster Kulturforum Würth med deres album ”Just the two of us”.

Tag også til gratis koncert med Dario Campeotto og Flensborg Kvartet på Torvet i Grindsted, eller få et fantastisk genhør med Aretha Franklins fantastiske numre, når Melissa Inya og Debbie Cameron spiller Tribute to Aretha Franklin på byens plads i Billund.

I Vejle spiller ingen ringere end Niels Jørgen Steen med sit A-team, og under Vejle Fjord festival er der en række gratis koncerter med bl.a. Julie Berthelsen.

I Middelfart er der PH på ny med Margrete Grarup og Michael Sunding, og hele Vejen Idrætscenter bliver inddraget, når ”I Think You´re Awesome” og Taïga spiller ”Jazz Moves” rundt i hele centret.

 

Arrangør

Jazz i Trekanten

Arrangeret af

Medlemspris 100 kr.
Normalpris 150 kr.

Bestil/køb hos arrangør

Vigtig information

Husk at medbringe dit medlemskort, som skal vises i døren sammen med billetten. Maks. 2 billetter pr. medlemskort.