Koldinghus Live 750-års Jubilæumsshow

Når Dronning Dorothea Teatrets store festspil bliver afholdt til sommer, vil det i anledningen af Koldinghus' 750-års jubilæum finde sted i den stemningsfyldte slotsgård.

BESTIL DIN BILLET VIA LINKET LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN
 

En blanding af show og koncert

Jubilæumsshowet bliver en blanding af show og koncert med udgangspunkt i historiske højdepunkter fra byen og slottet, og du vil høre historier om både kongelige som Dronning Dorothea og Kong Christian den 4. og mere folkelige figurer som Krøbbel Johanne og Niels Kusk. Det hele bliver flettet sammen af kendte klassiske og moderne musicalnumre fremført af et storslået orkester, fantastiske solister og kor, dygtige dansere, og ikke mindst Koldings egen Stig Rossen, som er hovednavnet i hele showet. Derudover kan publikum glæde sig til også  at opleve Katrine Nørgaard som solist  og Anders Holst som konferencier.

 

Stig Rossen bliver fejret

Stig Rossen kan selv fejre 30-års jubilæum som professionel kunstner og entertainer i år, og det vil naturligvis også blive markeret i forestillingen. Det bliver et magisk og nostalgisk show af de helt store, når det opføres under åben himmel i slotsgården, som traditionen foreskriver det. En oplevelse som vil pirre alle sanser, omgivet af en kulisse der ikke findes smukkere.

Dronning Dorothea Teatret glæder sig til at fejre jubilæet på Koldinghus sammen med dig!

 

ClubSyd-tilbud

Normalpris 300 kr. inkl gebyr.

ClubSyd-medlemspris 240 kr. inkl. gebyr. Du kan maks. købe 6 billetter til medlemspris.

BEMÆRK: Der er kun et begrænset antal billetter til denne pris, så vi tager forbehold for udsolgte pladser.

Spilleperiode

28. juli - 17. august på Koldinghus.

 

Sådan køber du billet

Start med at indtaste din kode , som er dit medlemsnummer i ClubSyd,  på forsiden på dorothea.billetten.dk . Det gøres i feltet "Har du en kampagnekode, klik her".

Indtast koden = dit medlemsnummer i feltet, der "popper" op, og vælg Indløs kampagnekode.  

Efter et par sekunder, kommer der en kvittering for accept af koden (grøn bjælke i toppen), og så kan du begynde at bestille billetter.

1. Vælg ønsket dato for billetter.

2. Vælg pladser, og LÆG I KURV

3. Vælg billetpris.  Rabatprisen hedder TVSyd 20%. Du kan maks. bestille 6 billetter til denne pris. Du kan i samme bestilling købe yderligere billetter til normal pris.

Når billetpriser er valgt, er der herfra normal procedure for bestilling af billetter.

Arrangeret af

Medlemspris 240 kr.
Normalpris 300 kr.

Bestil/køb hos arrangør