Markussen & Søn Orgelbyggeri - rundvisning 28/11

Oplev det verdensberømte orgelbyggeri i Aabenraa

Hos Marcussen & Søn bygger og restaurerer man pibeorgler til glæde for organister, kirkegængere og andre musikelskere over hele verden. 

I november kan du på TV SYD se programmet "Et godt spørgsmål" fra det verdensberømte orgelbyggeri i Aabenraa. I den forbindelse er det muligt for en lille gruppe ClubSyd-medlemmer at komme på en rundvisning i huset. 

Virksomheden ledes af Claudia Zachariassen, der tilhører syvende generation af familien Marcussen-Zachariassen. Hun indleder rundvisningen med en beretning om firmaets historie og domicil. Derefter tager hun os med på en tur gennem træværksteder, metalpibeværksteder og intonation samt tegnestue. 

 

Om virksomheden

Marcussen & Søn blev grundlagt i 1806 af Jürgen Marcussen (1781-1860). På en lille landejendom i Sønderjylland byggede han sit første pibeorgel. I dag leverer Marcussen & Søn orgler til det meste af Europa samt Japan, Israel, Rusland, Sydafrika, Filippinerne og USA.

 

Tid og sted

Dato:
Torsdag 28/11 2019, kl. 17.00

Varighed:
Ca. 1,5 time.

Mødested:
Ved indgangen.
Storegade 24, 6200 Aabenraa

Parkering: 
Benyt offentlige parkeringsarealer i området

 

Pris

40 kr. + billetgebyr 4,75 kr.

 

Sådan køber du billet

Bemærk: Kun 25 pladser til rådighed aht. plads og sikkerhedsregler i virksomheden. Du kan maks. købe 2 billetter pr. medlemskort.

Klik HER og køb billet. 
Bemærk: Billetsalget åbner den 10/10 kl. 00.00 - og du ledes videre til vores billetudbyder, Place2Book. Husk at genindlæse siden, hvis du er gået ind før tid.

Hav dit medlemsnummer parat, da det skal oplyses ved køb.

Efter købet modtager du to mails: En kvittering og en mail med link til billetter i en pdf-fil til download. Du behøver ikke printe billetter, men kan vise dem på din telefon/tablet.

 

Fortrydelsesret

I henhold til ”lov om visse forbrugsaftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er billetter købt online ikke omfattet af fortrydelsesretten og refunderes derfor ikke.

Arrangeret af

Telefon 76 30 31 31

Medlemspris 40 kr.

Bestil/køb hos arrangør