Oplevelsesparken Universe

Gå på opdagelse i Universe sæson 2020

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark.

Her kan I sammen går på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og vi lover begejstring og underholdning for både store og små.  

I 2020 byder Universe igen på nyheder: Dyst mod hinanden i TestLab, og se, hvem der er bedst. Eller oplev jeres yndlingskarakterer fra Angry Birds i en 5D-simulator, når de skal redde æggene fra de onde grise.

 

HUSK AT TJEKKE DE AKTUELLE ÅBNINGSTIDER, FØR I KØRER HJEMMEFRA.

 

ClubSyd medlemstilbud

Vis  ClubSyd-medlemskortet ved indgangen, så får I 25% på entréen den pågældende dag. 
Tilbuddet gælder hele sæson 2020.  Se alle detaljer under "Vigtige informationer"

Et udpluk af de utallige oplevelser i Universe

Film Studio

I det sprit nye Film Studio kan I blive stjerner for en dag. Optag sekvenser med jer selv midt i de autentiske kulisser fra filmen "I krig & kærlighed", og spil overfor nogle af de seje skuespillere fra filmen i jeres egne klip. I kan også lave 360 graders optagelser eller vilde stunts - og få optagelserne med hjem. 

 

Ball Factory
Her kan I sammen kan lege, gå på opdagelse og udfordre hinanden i et væld af indendørs aktiviteter. I kan også glæde jer til at paraglide i virtual reality eller en hæsblæsende flugt fra månestationen i vores 5D-simulator.

Virtual Reality, Sky Trail og elbiler
Her kan I sammen udforske spændene virtuelle verdener. I kan også glæde jer til at bestige  den himmelhøje Sky Trail og ræse rundt i de spritnye elbiler.

Gejser
Rigtige gejsere findes kun ganske få steder i verden, men I får syn for sagen, når I stirrer lige ned Blå Kubes hjerte: En kunstig gejser, som sender sin 18 meter høje vandstråle direkte mod loftet – fuldstændigt som befandt I jer i Islands mystiske ødemark.

Istunnel
Temperaturen styrtdykker, og væggene fryser til is, når I føres gennem istunnelen ind til en kælvende gletsjer, der larmer, ryster og bevæger sig som en drivende isflage.

Segway
Er I til hurtige accelerationer, seje træk eller mere flydende bevægelser? På segwaybanen bestemmer I selv. Her kan I prøve kræfter med jeres egen balanceevne uden at slide på skosålerne. Over bakker, gennem sving og kurver og i bedste slalomstil går det på den udfordrende og kringlede bane.

Science show
Kom og oplev en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, gas og brag. I det spektakulære og lærerige Science Show opleves videnskabens magi helt tæt på.

Danfoss Museum
Museet fortæller historien bag industrieventyret Danfoss og om Danfoss-grundlæggeren Mads Clausen. Udstillingen skildrer Danfoss fra virksomhedens spæde start og til i dag. 

Se mange, mange flere finurlige og forbløffende oplevelser i Universe HER.

Generelle informationer om åbningstider, spisemuligheder og meget mere i  Universe.

 

Der er gratis parkering lige uden for parken.

 

Medlemspris F.eks. voksenbillet - spar 25% 187 kr.
Normalpris 249 kr.

Bestil/køb hos arrangør

I øvrigt

Adresse
Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg

Kontakt

Tlf.  88 81 95 00
info@universe.dk

Vigtig information

De 25% rabat på entréen gælder for én husstand op til 6 personer ved fremvisning af Club Syd-medlemskort.
Det er en betingelse for at få rabatten, at billetten købes i indgangen til den for dagen fastsatte normalpris på entré.

Der gives ikke rabat på eventuelt køb af ekstra oplevelser inde i parken.

Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

 

BEMÆRK

Opdatering 25/6 2020: Som del af forligspartiernes sommerpakke udbyder Universe entrébilletter til halv pris i kampagneperioden fra 27/6 til og med 9/8 2020. I denne periode kan det naturligvis ikke svare sig at fremvise ClubSyd-medlemskort.