UDSAT: Aftenforedrag med Gert Jensen

GRATIS AFTENFOREDRAG FOR MEDLEMMER

 

Opdatering 28/10 20: Arrangementet er udskudt til en senere dato.

 

Han er ferm på fingrene, og så er han lige nu verdensberømt i Syd- og Sønderjylland for sin optræden i TV SYDs søndagsserie "De grønneste fingre".

Navnet er Gert Jensen, og som tak for medlemmernes økonomiske støtte (via kontingentet) til programmet ”De grønneste fingre” inviterer ClubSyd til en gratis foredragsaften med Gert Jensen, som til daglig er chefgartner i oplevelsesparken Universe på Als.

Tidligere var Gert Jensen slotsgartner for dronning Ingrid på Gråsten Slot, og her lærte han rigtig meget af den blomsterinteresserede dronning.

Hør ham fortælle om barndommens interesse for blomster, tiden som slotsgartner for dronning Ingrid og opgaverne på Universe.

ClubSyd giver kaffe og kage.

 

Tid og sted

Afventer ny dato.

kl. 19.00 - varighed ca. 2,5 timer.

Hotel Vojens
Nørregade 2A
6500 Vojens

 

Billetter

Arrangementet er udskudt til en senere dato. Ny dato udmeldes i et kommende. nyhedsbrev

Maks 2 pladser pr. medlemsnummer. 
Kun for betalende medlemmer.

Bemærk:
Skriv dig på venteliste, hvis der er optaget. Vi frigiver flere pladser tættere på datoen, hvis det er muligt i forhold til corona-restriktioner.

 

Tag hensyn!

Selv om arrangementet er gratis, beder vi dig kun reservere plads, såfrem du agter at deltage.  Det er ærgerligt, hvis pladsen går til spilde.

 

Covid-19 forholdsregler

Vi overholder alle retningslinjer for afholdelse af arrangementer.

Der er håndsprit ved indgangen. 

Vi anbefaler, at man overholder myndighedernes retningslinjer og ikke deltager, hvis man har symptomer, der minder om covid-19.

 

Arrangeret af

Telefon 76 30 31 31

Medlemspris 0 kr.

Bestil/køb hos arrangør