Lokation Syd- og Sønderjylland

{"entity_id":"25","entity_revision_id":"25","entity_type":"taxonomy_term","bundle":"location","site_code":"clubsyd","language":"und","has_video":false,"has_multiple_images":false,"has_live_blog":false,"status":false,"path":"taxonomy\/term\/25","url":"http:\/\/clubsyd.d7.prod.ng.peytz.dk\/taxonomy\/term\/25","uuid":"fa88214f-076d-41af-a78f-af00612b2e15","label":"Syd- og S\u00f8nderjylland","text":"","teaser_media_fids":[],"teaser_image_fid":false,"color":"#ffffff","background_color":"#ffffff","terms":[],"related_content":[]}#ffffff#ffffff

En dag i blomsterhimlen

På en ellers grå oktoberdag fik 38 medlemmer af ClubSyd sig en farvestrålende oplevelse, da de deltog i en blomsterworkshop i Universe på Als.

Workshoppen blev instrueret af chefgartner Gert Jensen, der er kendt som dommer i tv-serien "De grønneste fingre".

 

- Fantastisk. Det ord lød igen og igen, da deltagerne sidst på blomsterworkshoppen blev spurgt, hvad de syntes om dagen.

Dansk

– Det er pragtfuldt at have bil

Der er gået knapt et år siden, Benny Nydam blev overrasket med en spritny bil foran hjemmet i Fredericia. Vi har besøgt ham for at høre, hvordan det siden er gået.

– Jeg havde lige været på min daglige tur nede i skoven, beretter Benny Nydam.

– Da jeg kom hjem, holdt der en TV SYD-bil oppe ved huset. Så stod de der med kamera og en buket. Jeg var helt paf.

Overrækkelsen af vinderbilen i årets ClubSyd-konkurrence blev optaget og vist i nyhederne på TV SYD samme aften. Det var tydeligt, at Benny var meget overrasket og rørt. Med hans egne ord:

Dansk

Tv skal også lyde godt

Når du ser nyheder på TV SYD, er det ikke alene billederne, som fortæller historien. Også journalistens stemme, i fagsprog kaldet speak, er med til at give indhold. De fleste journalister har fået trænet stemmen af en professionel talelærer. 

 

Eleven:

Sofie Dupont er journalistpraktikant på TV SYD. Som en del af praktikopholdet har hun fået stemmetræning.

– Første gang jeg mødte min speaktræner, Louise Thrane, var jeg ved at falde bagover af ren og skær forbløffelse, fortæller Sofie Dupont.

Dansk

Hils på studieværten

Kaffekopperne fyldes, de nysgerrige øjne er målrettet storskærmen, og grin høres fra de fornøjede besøgende. Det såkaldte ”bøfbånd” bliver vist, og vi får lov at se journalister og TV SYDs medarbejdere på slap line. Fejlene er samtidigt et unikt indblik i en proces, som de færreste ser.

TV SYD har denne aften åbnet dørene for ClubSyds medlemmer. Kirsten Kenne og Pernille Grøhn, der er rundvisere, fortæller og forklarer, hvordan det er at arbejde på tv-stationen.

Dansk

Nålekortet: Her har TV SYD været forbi med kameraet

På vores ”nålekort” kan du følge med i, hvor TV SYDs reportere har været, og hvilke historier de har dækket i præcis det område.

Fra Horsens til Blåvand, fra Højer til Flensborg og alt det imellem. TV SYD går efter historier i hele vores sendeområde. Derfor går vi også op i at dække dit område. Og hvornår har vi egentlig været i dit område?

TV SYDs nålekort viser, hvor vi har været i det forgangne år, 2018. 

Dansk