Lokation Syd- og Sønderjylland

{"entity_id":"25","entity_revision_id":"25","entity_type":"taxonomy_term","bundle":"location","site_code":"clubsyd","language":"und","has_video":false,"has_multiple_images":false,"has_live_blog":false,"status":false,"path":"taxonomy\/term\/25","url":"http:\/\/clubsyd.d7.prod.ng.peytz.dk\/taxonomy\/term\/25","uuid":"fa88214f-076d-41af-a78f-af00612b2e15","label":"Syd- og S\u00f8nderjylland","text":"","teaser_media_fids":[],"teaser_image_fid":false,"color":"#ffffff","background_color":"#ffffff","terms":[],"related_content":[]}#ffffff#ffffff

Se hvor ClubSyd-bilen tidligere er vundet

Hvert år triller ClubSyds formand, Anders Sørensen, ud i Syd- og Sønderjylland og overrasker et heldigt medlem, som er vinderen af en ny bil. 

 

Vi har samlet øjeblikkene her:

2018: Løgumkloster - Se hvordan det gik her.

2017: Esbjerg - Se hvordan det gik her.

2016: Egtved - Se hvordan det gik her.

Dansk

Nålekortet: Her har TV SYD været forbi med kameraet

På vores ”nålekort” kan du følge med i, hvor TV SYDs reportere har været, og hvilke historier de har dækket i præcis det område.

Fra Horsens til Blåvand, fra Højer til Flensborg og alt det imellem. TV SYD går efter historier i hele vores sendeområde. Derfor går vi også op i at dække dit område. Og hvornår har vi egentlig været i dit område?

TV SYDs nålekort viser, hvor vi har været i det forgangne år, 2018. 

Dansk