Sektion Kultur

{"entity_id":"24","entity_revision_id":"24","entity_type":"taxonomy_term","bundle":"section","site_code":"clubsyd","language":"und","has_video":false,"has_multiple_images":false,"has_live_blog":false,"status":false,"path":"taxonomy\/term\/24","url":"http:\/\/clubsyd.d7.prod.ng.peytz.dk\/taxonomy\/term\/24","uuid":"64415741-4689-48b2-bb1e-9d5c756006c6","label":"Kultur","text":"","teaser_media_fids":[],"teaser_image_fid":false,"color":"#ffffff","background_color":"#fffdfd","terms":[],"related_content":[]}#ffffff#fffdfd

Hils på studieværten

Kaffekopperne fyldes, de nysgerrige øjne er målrettet storskærmen, og grin høres fra de fornøjede besøgende. Det såkaldte ”bøfbånd” bliver vist, og vi får lov at se journalister og TV SYDs medarbejdere på slap line. Fejlene er samtidigt et unikt indblik i en proces, som de færreste ser.

TV SYD har denne aften åbnet dørene for ClubSyds medlemmer. Kirsten Kenne og Pernille Grøhn, der er rundvisere, fortæller og forklarer, hvordan det er at arbejde på tv-stationen.

Dansk

Nålekortet: Her har TV SYD været forbi med kameraet

På vores ”nålekort” kan du følge med i, hvor TV SYDs reportere har været, og hvilke historier de har dækket i præcis det område.

Fra Horsens til Blåvand, fra Højer til Flensborg og alt det imellem. TV SYD går efter historier i hele vores sendeområde. Derfor går vi også op i at dække dit område. Og hvornår har vi egentlig været i dit område?

TV SYDs nålekort viser, hvor vi har været i det forgangne år, 2018. 

Dansk

FORBUDT FOR PILFINGRE

Klokken er 18:09. Der er kun få minutter til, nyhederne på TV SYD går i luften. I kontrolrum­met laver producer John Melin det allersidste tjek. Selv om han er mødt ind flere timer i for­vejen og ved, at alle indslag er færdige, afspiller han alligevel hvert enkelt indslag en ekstra gang fra computeren i kontrolrummet. Det skader ikke at være på den sikre side – selv om man som John Melin har været ansat hos TV SYD i 28 år og er sikkerheden selv.

Dansk