Schackenborg Slot - rundvisning

Er du vild med historie eller interesseret i den kongelige familie? Deltag i en rundvisning på Schackenborg Slot, og få alle de gode historier fra en dygtig guide, mens du ser de smukke bygninger på tæt hold – også indefra.

 

Når du træder ind på slotspladsen på Schackenborg Slot, går en tur i den smukke slotspark eller rundt i slottets smukke sale og rum, går du i fodspor, der strækker sig tusind år tilbage i tiden.

Hør om dengang Møgeltønderhus, som slottet hed fra begyndelsen, var én af den danske krones og kirkes bastioner i kampen med de holstenske grever. Glæd dig også til de mange historier om opførelsen af Schackenborg og de 11 generationer Schack, som har boet på Schackenborg Slot – har du f.eks. nogensinde hørt om Sølvarmen, eller ved du hvem Den onde Grevinde er?

I 1978 vendte slottet atter tilbage til det danske kongehus. Prinseparret boede på slottet indtil 2014 og bruger det nu som deres andet hjem.

Schackenborg Slot ligger før den idylliske Slotsgade i Møgeltønder. Snyd ikke dig selv for en gåtur i den smukke Slotsgade, når du besøger Schackenborg Slot.

Slotsrundvisningen varer ca. 75 minutter.

 

ClubSyd-tilbud: 10 % rabat på billetter

Tilbydes på udvalgte tirsdage, torsdage og lørdage i løbet af året.

Normalpris voksen : 150 kr. ClubSyd-pris 136 kr. 

Normalpris barn 6-15 år: 80 kr. ClubSyd-pris 73 kr. 

Barn 0-5 år: Gratis

Ordregebyr 10 kr. pr. ordre. 

 

Tag familie eller venner med!

Har du besøg af familie eller venner og skal vise Sønderjylland frem? Så tag dem med på en slotsrundvisning. Du kan købe helt op til 10 billetter pr. medlemskab.

ClubSyd-medlemskortet skal medbringes og vises på forlangende sammen med anden identifikation.

 

 

Køb billetter med 10% rabat - klik her 

1. Vælg ønsket dato

2. Vælg antal billetter af billettypen "Kampagnepris" og evt. børnebilletter "Kampagnepris Barn".

 

Der er elevator på slottet, men vær alligevel opmærksom på, at besøg på slottet ikke er egnet for dårligt gående. Desuden sker adgang til slottet via  en brostensbelagt slotsgård.

 Læs mere om slottet her Rundvisninger på Schackenborg Slot

Arrangeret af

Schackenborg 1, Møgeltønder, 6270 Tønder

Medlemspris Voksen 136 kr.
Normalpris Voksen 150 kr.

Bestil/køb hos arrangør