Virksomhedsbesøg: Freia Forellen

Kom med på virksomhedsbesøg hos Danmarks største eksportør af levende fisk, "Freia Forellen".

 

Mange steder i landsdelen ligger der virksomheder, som i årtier har drevet forretning og fundet deres helt særlige niche i markedet. En af disse virksomheder er ”Freia Forellen” i Tofterup, der har mere end 40 års erfaring inden for avl, forarbejdning og levering af dambrugsørreder og i dag er Danmarks største eksportør af levende fisk

ClubSyd har arrangeret en eksklusiv rundvisning hos "Freia Forellen" - KUN for medlemmer!

Første del af turen er en rundvisning i selve virksomheden, hvor direktør og indehaver Jens Sillas Jensen fører an og viser produktionsanlæg mm. (forbehold for sikkerhedsmæssige begrænsninger).

Derefter kører vi i egen bil  de ca. 500 m til "Naturhuset" i Tofterup. Her nyder vi den medbragte kaffe (ClubSyd giver kage), alt imens Jens Sillas Jensen og hans far, grundlægger og indehaver Finn Rabæk Jensen, fortæller om den familieejede virksomhed og hele processen, som muliggør levering af levende fisk til hele Europa.

Freia Forellen leverer sunde levende fisk, æg, yngel og sættefisk. Bliv klogere på, hvordan man håndterer transport i hele Europa, produktionsforhold, certificering og meget mere.

 

Tid og sted

Torsdag 6. juni 2024 kl. 19.00 - varighed ca. 2 timer.
Kør i egen bil til mødested: Smedegade 24, Tofterup 7200 Grindsted.

Medbring selv kaffe/te og kop - så giver ClubSyd kage undervejs. Husk fornuftigt fodtøj og overtøj efter vejret.

 

Medlemspris

50 kr.  pr. person. Maks. 2 deltagere pr. medlemsnummer.

KØB BILLET HER

 

 

 

 

Arrangeret af

Medlemspris 50 kr.

Bestil/køb hos arrangør