Lokation Billund

{"entity_id":"30","entity_revision_id":"30","entity_type":"taxonomy_term","bundle":"location","site_code":"clubsyd","language":"und","has_video":false,"has_multiple_images":false,"has_live_blog":false,"status":false,"path":"taxonomy\/term\/30","url":"http:\/\/clubsyd.d7.prod.ng.peytz.dk\/taxonomy\/term\/30","uuid":"e55b02dd-27ac-40e6-abeb-52d9a10d1e3d","label":"Billund","text":"","teaser_media_fids":[],"teaser_image_fid":false,"color":"#ffffff","background_color":"#ffffff","terms":[],"related_content":[]}#ffffff#ffffff

Lidt uvirkeligt, at det var mig, der vandt

Der er gået en uge, siden Anne-Louise Stokkebæk Caspersen fredag den 13. november blev overrasket med en ny Renault Clio ved hjemmet i Billund. Vi fangede hende på telefonen for at høre, hvordan hun husker dagen.

 

- Da jeg åbnede døren og så Henrik Skovgaard fra TV SYD stå med en mikrofon, kunne jeg godt huske, at jeg om onsdagen havde fået et nyhedsbrev på mail fra ClubSyd, hvor der stod, at bilen skulle udtrækkes den fredag. Så jeg kunne hurtigt regne ud, hvad det handlede om.

- Men de havde gemt bilen bag naboens hæk, så jeg kunne ikke se den med det samme.

Dansk