Lidt uvirkeligt, at det var mig, der vandt

Foto: Nicolai Reinhold

Fredag den 13. går ellers for at være en uheldig dato. Men ikke for Anne-Louise Stokkebæk Caspersen fra Billund.

Der er gået en uge, siden Anne-Louise Stokkebæk Caspersen fredag den 13. november blev overrasket med en ny Renault Clio ved hjemmet i Billund. Vi fangede hende på telefonen for at høre, hvordan hun husker dagen.

 

- Da jeg åbnede døren og så Henrik Skovgaard fra TV SYD stå med en mikrofon, kunne jeg godt huske, at jeg om onsdagen havde fået et nyhedsbrev på mail fra ClubSyd, hvor der stod, at bilen skulle udtrækkes den fredag. Så jeg kunne hurtigt regne ud, hvad det handlede om.

- Men de havde gemt bilen bag naboens hæk, så jeg kunne ikke se den med det samme.

- Resten af dagen var jeg lidt ved siden af mig selv. Man betaler jo sit kontingent inden for tidsfristen, fordi man gerne vil være med i lodtrækningen. Men jeg havde betalt alligevel. Det er jo altid naboen eller en anden, der vinder. Så at det pludselig var mig, var helt uvirkeligt.

 

Telefonen bimlede og bamlede

Anne-Louise Stokkebæk Caspersen fik bilen overrakt fredag midt på dagen, men optagelserne blev først vist til sidst i TV SYDs nyheder kort før kl. 20.

- På det tidspunkt sad jeg sammen med min mand på en restaurant i Billund. Vi havde begge to sat vores telefoner på lydløs, men præcis kl. 20 bimlede og bamlede det med sms’er og Messenger-beskeder på begge vores telefoner. Nu havde folk set mig vinde bilen og sendte lykønskninger.

Når Anne-Louise Stokkebæk Caspersen har været ude i butikker i Billund, har hun også fået lykønskninger.

- Der er virkelig mange, som har set det på TV SYD. Og nogen sagde til mig ”Vi har aldrig kendt en, der har vundet en bil”. I den her konkurrence ser man virkelig vinderen, fordi det kommer på tv. I andre konkurrencer er vinderen oftest anonym.

 

Ny bil med ekstraudstyr

Anne-Louise Stokkebæk Caspersen arbejder i Herning, så det er dejligt at have fået en bil med forskelligt ekstraudstyr.

- I min gamle bil var der ikke fart-pilot, så man var lidt stiv i benet af at sidde med foden på speederen efter 63 km kørsel til Herning. Det slipper jeg for nu.

- Det er også rart at have fået Apple CarPlay, som nærmest koblede sig til min telefon helt af sig selv.

- I den kommende weekend skal min mand og jeg ud og køre en god, lang tur i bilen, så vi får prøvet den rigtig af.

 

Kun positive tilkendegivelser

På grund af corona-restriktioner er det først her en uge efter, at Anne-Louise Stokkebæk Caspersen er fysisk på sin arbejdsplads. Her blev hun mødt med lykønskninger fra kolleger, der enten havde set det på tv eller på arbejdspladsens intranettet.

- Jeg har kun fået positive tilkendegivelser fra alle sider, så det har været en dejlig oplevelse.

- Nu skal vi bare have ryddet op i garagen, så der er plads til den nye bil.  Og endnu en gang tusind tak til ClubSyd for bilen, slutter Anne-Louise Stokkebæk Caspersen.

Tip os Har du et godt tip?