Kan jeg virkelig være så heldig?

Foto: HALA

Det er niende gang, TV SYDs støtteforening ClubSyd deler en bil ud til en heldig vinder. Denne gang fandt vi vinderen i Vonsild lidt uden for Kolding.

Det er en stille fredag på en stille villavej i Vonsild. Men for en af vejens beboere vil denne fredag i november snart blive sådan én, man husker.

 

Beboeren hedder Ida Marie Dietrich. Hun bor her sammen med sin mand, Heinrich, og siden 2010 har hun været medlem af ClubSyd. Et medlemskab, der nu har ført en bil med sig. For Ida Marie Dietrichs navn blev tidliger på dagen trukket ud blandt Club Syds mange tusinde medlemmer. Det betyder, hun har vundet en Opel Corsa til en værdi af 160.000 kroner.

 

Kom hjem til overraskelse

Men der er ikke nogen der åbner, da TV SYD-journalist Signe Dohn Vilandt og bestyrelsesmedlem i Club Syd, Anders Sørensen, banker på døren til det gule parcelhus. Heller ikke anden og tredje gang, de banker på. Derfor må mobilen frem. De ringer til Ida Maries mand, Heinrich, for at høre, hvor vinderen er.

Kort efter kommer Heinrich hjem. Han ringer til Ida Marie – uden at afsløre, at hun har vundet en bil – og beder hende komme hjem. Og kort tid efter triller hendes Fiat kassebil op foran huset. Ida Marie Dietrich stiger ud og får overrakt en buket blomster og nyheden om, at hun har vundet.

Det er en tydeligt overrasket og glad vinder, der får nyheden.

- Hvad for noget? Det er løgn. Tusind, tusind tak, lyder det fra den glade vinder.

Hun sunder sig lidt, inden hun kommer over for at inspicere sit nye køretøj.

- Kan jeg virkelig være så heldig? Jeg tror, jeg svæver på den syvende himmel, udbryder hun på vej derover.

 

Vil drille sin mand

Der går ikke længe, før Ida Marie Dietrich triller ud på villavejen i sin nye bil. En præmie, som gør hendes mands drillerier til skamme.

- Han har så tit grint af mig når jeg deltager i noget. Du vinder jo aldrig, siger han. Nej, siger jeg så, men en gang imellem gør jeg, men det er også fint nok. Så har jeg haft den fornøjelse. Men at fornøjelsen skulle blive stor (som at vinde en bil, red.), det havde jeg ikke troet.

 

- Så nu er det dig, der kan være lidt efter ham?

- Ja, han skal blive mobbet, svarer hun med et grin.

 

Se tv-indslag på TV SYD, hvor bilvinderen overraskes.